Avatar: Son Hava Bükücü Geri Geliyor!

dezavantajMart 18, 2021

Geçtiğimiz günlerde Nickelodeon, Avatar: Son Hava Bükücü’nün dünyasında yani Avatar evreninde geçecek dizi ve filmler yaratmakla görevli yeni bir alt şirket kurdu.

Nickelodeon bünyesinde alt şirket olarak bulunan Avatar Studios’a Avatar: Son Hava Bükücü’nün orijinal yaratıcıları (Michael DiMartino ve Bryan Konietzko) ve yapımcıları liderlik edecek. Dolayısı ile yeni yapımların, orijinal Avatar yapımlarını sevenlerin hoşuna gidebilecek işler olması muhtemel. ViacomCBS Kids & Family başkanı Brian Robbins, Avatar Studios’un Avatar evrenindeki karakterlere ve mitolojik hikayeye daha derinlemesine dalmayı mümkün kılacağını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre Avatar Studios’un başlıca görevi Avatar ve The Legend of Korra dünyasını genişletmek olacak. Bu da demek oluyor ki hayranlar, gelecekte çok daha fazla Avatar filmi ve dizisi ile karşılaşacaklar. Üstelik paylaşılan afişe göre stüdyonun ilk projesi, orijinal bir animasyon filmi olacak.

Avatar Studios’un yapımları Paramount+, Nickelodeon platformları ve seçili 3. parti platformlarında yayınlanacak.

Üstelik Film’de Avatar Aang’in Dünya Barışını sağlamasından sonrasını görebiliriz yani Nickelodeon tarafından yapılmış olan Avatar Aang Çizgi Romanlarını Filme taşıyabilirler. Bu sayede Zuko’nun annesini, General Iroh’un oğlu Lu Ten’i, Iroh’un eşini, Zuko’nun tahta geçişinden sonrasını ve Hava Gezginleri’nin tekrar yapılaşma sürecine girdiği günleri görebiliriz.

Umarım ki, Avatar Kyoshi’nin hayatını detaylıca işleyecek bir yapımda ortaya çıkar ve Avatar Korra benzeri kanser edici karakterleri izleyiciden oldukça uzakta tutarlar.

Azula, korkutucu bir şekilde ellerinden alev çıkartıyor.

Kategori
Paylaşılan0